Vrijblijvende afspraak? Bel: +31 (0)6-43004880


Geinteresseerd in ons trainingsaanbod?

Contactgegevens

Heb je belangstelling voor onze diensten of wil je gewoon meer van ons weten, neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ons adres is:
Vorm Consult
Boezemvliet 26
3299 XP Maasdam

Mobiel : 06-43004880
e-mail: info@vormconsult.nl

Bekijk onze locatie op GoogleMaps

Terug naar onze overige producten


Individuele coaching


Je hebt het gevoel in je werk geleefd te worden en je wilt het roer weer terug in eigen handen.

Je werkt hard, maar niet succesvol, wat kan ik anders doen? Je hebt moeite je grenzen te bewaken waardoor je regelmatig iets doet (voor/van anderen) wat je niet wilt. Je hebt moeite de balans tussen werk en prive te bewaken. Je bent leidinggevende, het gaat best goed, maar wil ik dit wel? Dit zijn zo al vragen waarmee je terecht kunt voor individuele coaching.

Je coach faciliteert je om te leren belemmeringen op te lossen en effectief gedrag te vertonen. Je krijgt diepgaand inzicht in je waarden en normen, jouw wijze van denken en hoe dit je wijze van communiceren en gedrag kan beÔnvloeden. Dit schept ruimte voor nieuwe keuzen in denken en gedrag. Je ontwikkelt zelfvertrouwen en bent in staat om met passie, plezier en met inzet van jouw talent te werken, met meer energie en betere resultaten.

Werkwijze individuele coaching
Een individueel coachtraject start altijd met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek maak je kennis met je coach, ondervind je de wijze van werken en stel je de coachvraag, de doelstelling en de gewenste resultaten vast. Aan het eind van dit gesprek nemen jij en je coach een besluit om door te gaan. Bij niet doorgaan is het intakegesprek kosteloos.

Bij wel doorgaan worden de coachvraag, de doelstelling en de gewenste resultaten schriftelijk vastgelegd in een offerte. Het coachtraject bestaat uit ongeveer 7 gesprekken, inclusief de intake en het evaluatiegesprek. Indien relevant, heeft het onze voorkeur om je leidinggevende bij de intake en evaluatie te betrekken. De inhoud van de coachgesprekken blijft uiteraard vertrouwelijk. De coachlocatie is in principe ten kantore van Vorm Consult, tenzij in nader overleg met de coach anders wordt bepaald.

Download bijlage