Vrijblijvende afspraak? Bel: +31 (0)6-43004880

Geinteresseerd in ons trainingsaanbod?

Organisatie

Visie, missie

Vormconsult staat voor vrijheid, grenzen verleggen en ontwikkelen

De belangrijkste succesfactor voor organisaties is dat medewerkers in zichzelf geloven en zich verbonden voelen met de doelen van de organisatie. Een koppeling tussen zingeving en resultaat. Wij geloven dat als individuen autonome keuzes maken (vrijheid), vanuit hun unieke drijfveren en talenten zij hun huidige grenzen kunnen verleggen en zichzelf en hun omgeving (organisatie) duurzaam kunnen ontwikkelen. Hoe doen we dat (missie)?

We ondersteunen en stimuleren bij:

  • Het vergroten van kennis en vaardigheden.
  • Opsporen en ontwikkelen van talenten.
  • Bewustwording van persoonlijke waarden en drijfveren.
  • Versterking van eigenaarschap voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Wij zijn overtuigd dat individuen, teams en organisaties hierdoor beter functioneren en betere resultaten bereiken. Ontwikkeling van mensen en teams is onlosmakelijk verbonden met de ontwikkeling van de organisatie.Otto van der Vorm

Drijfveer

Mijn drijfveer als trainer/coach gaat over het kind op de schommel... Te zijn wie je bent.
Als je dat bereikt voel je je vrij, verleg je je grenzen en ontwikkel je jezelf met een vanzelfsprekendheid en onbevangenheid zoals je dat bij kinderen ziet. Ik heb zelf ervaren hoeveel kracht en plezier dat geeft. Dat draag ik uit in mijn werk. Als je in jezelf gelooft, kun je niet alleen jezelf, maar ook je omgeving inspireren. Je bent dan op je best, of je nou secretaresse of directeur bent.

 

Loopbaan

Deze drijfveer is ontstaan tijdens mijn loopbaan in het HRM-adviesvak. In het besef, dat het de mensen zijn die het bedrijfsresultaat bepalen en niet de organisatiestructuur heb ik gekozen voor het vak van trainer/coach. In 1998 ben ik gestart bij een gerenommeerd opleidingsbureau, waar ik in een aantal jaren ben doorgegroeid naar senior niveau. Hier heb ik veel trainingen ontwikkeld en uitgevoerd op het gebied van leiderschap, communicatie en zingeving. Gedurende deze periode, waarbij intern ondernemerschap sterk gestimuleerd werd, ontstond bij mij het verlangen naar een eigen bedrijf. Deze droom kwam uit in 2001, toen mijn vrouw en ik VormConsult hebben opgericht. In 2004 heb ik mij, naast VormConsult, verbonden aan School voor Coaching, marktleider op het gebied van coaching en coachopleidingen. Naast het geven van opleidingen tot professioneel coach, was ik ook actief als coach op individueel- en teamniveau.

 

Gecertificeerd

Vanaf 1 maart 2007 mag ik mijzelf "Gecertificeerd Coach" noemen. Ik ben opgenomen in het coachregister van de Stir. Met deze erkenning onderscheid ik mij in de markt, omdat ik bewezen heb aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen. Naast het competentieprofiel is ook de ethische gedragscode van de Stir op mij van toepassing.