Vrijblijvende afspraak? Bel: +31 (0)6-43004880


Geinteresseerd in ons trainingsaanbod?

Contactgegevens

Heb je belangstelling voor onze diensten of wil je gewoon meer van ons weten, neem dan contact met ons op, of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Ons adres is:
Vorm Consult
Boezemvliet 26
3299 XP Maasdam

Mobiel : 06-43004880
e-mail: info@vormconsult.nl

Bekijk onze locatie op GoogleMaps

Terug naar onze overige producten


Intervisie


Onder intervisie verstaan wij:
Collegiale ondersteuning met betrekking tot onderlinge advisering bij werkproblemen. In een leergroep onder gelijken die binnen een gezamenlijk vastgestelde structuur tot inzichten en oplossingen tracht te komen In een zelfsturend en op reflectie gericht leerproces.

Populair gezegd:
Intervisie is een soort "zelfhulpmethode" waarmee collega's elkaar op eigen kracht kunnen ondersteunen bij het reflecteren op werkvragen.

Vorm Consult heeft de expertise, die nodig is bij het opzetten en begeleiden van een structurele intervisie. De doelstelling van deze begeleiding is, dat het team, zodra dit kan, op eigen kracht verder gaat.

Vormconsult adviseert over de juiste structuur en werkwijze en coacht het intervisieteam op de toepassing van de structuur, de feedback en de reflectie.

Intervisie wordt veel gebruikt als vervolg op bijvoorbeeld een basistraining leiderschap of coaching en wordt ingezet als instrument om het geleerde te borgen en verder te ontwikkelen.

Download bijlage